Ovo je najvažnija stvar koju danas treba uraditi za bolji život
Ilustracija

Ovo je najvažnija stvar koju danas treba uraditi za bolji život

Prestupna 2020. godina je astrološki i numerološki zaista izvanredna.

Predviđanja su naročito optimistična za februar koji je povoljan za početak ljubavi i sklapanje braka.

Moćna energija dvojke prožima čitavu godinu. Kako ona obilježava kuću Bika i njegove vladarke Venere, boginje ljubavi i lepote, smatra se da započete veze imaju velike šanse za trajnu i uspešnu ljubavnu zajednicu.

Najbolji dan za vjenčanje u ovoj godini bio je, po mišljenju astrologa, 20. februar kada su se Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mjesec svi našli u istom znaku, što ukazuje na stabilnost svečanog bračnog ugovora i najavljuje emocionalnu stabilnost. Međutim, čarolija dvojke se nastavlja i dalje.

Desetka označava moć autentičnosti, moć slobode i moć istine.

Zato je 22. februar 2020. godine najbolji trenutak da se prekine sa tri teške igre ega koje sve nas mogu da muče.

Riječ je o tri vrste energije koje nam slabe dušu a ukazuju na neki duboki strah u nama. Današnji dan je odličan da se iskorači iz straha koji nas vuče unazad.

Kada se prestane sa pretvaranjem, sa lažima i manipulacijom, otvara se šansa za novi život bez ograničenja. Pruža nam se prilika da otkrijemo pravu suštinu sebe.

Možda tada nećemo u prvi mah izgledati sebi onako kako ego želi da izgledamo.

Međutim, treba skupiti snage i dati priliku svojoj autentičnoj ličnosti da zablista. Ona ima posebnu ljepotu i nosi svoju istinu.

Njena moć blistaće takvom svijetlošću da će nam put pred nama biti jasno ocrtan.

Kad prestanemo sa tri teške igre ega, više neće biti ni straha!

 

Izvor: Lijepa i Srećna

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.