Umiješan u ubistvo Gazivode

Ukoliko prepoznajete lice sa snimka, obavijestite policiju (VIDEO/FOTO)

Crnogorska policija objavila je snimke lica osumnjičenog da je učestvovao u ubistvu Cetinjanina Andrije Gazivode i pozvala građane da ukoliko isto prepoznaju obavijeste policiju pozivom na brojeve: 067/184-840 i 067/184-873 ili na besplatni broj 122 ili najbližoj policijskoj stanici.

Intenzivne aktivnosti službenika Uprave policije, na rasvijetljavanju krivičnog djela ubistvo koje je počinjeno na štetu A.G. (30), daju rezultete i postignuti su pomaci u istrazi u veoma kratkom roku, saopštila je Uprava policije.

Policijski službenici su u koordinaciji i po nalogu tužilaštva preduzeli aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja i došli do fotografija i snimka na kojima je jedno za sada nepoznato muško lice, a koje se dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela ubistvo na štetu A.G. - stoji u policijskom saopštenju.

Gazivoda je ubijen 17. februara oko 20,50 časova na Cetinju, kada je za sada nepoznato lice ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja u njegovom pravcu usljed kojih povreda je on smrtno stradao. 

"Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje na identifikovanju pomenutog lica koje se nalazi na fotografijama i snimku, a koji se nalaze u prilogu, kao i utvrđivanju svih činjenica u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja.Ukoliko neko od građana prepozna ovo lice sa fotografija i snimka molimo da obavijesti policiju pozivom na brojeve: 067/184-840 i 067/184-873 ili na besplatni broj 122 ili najbližoj policijskoj stanici.Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno.", poručuju iz policije.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.