Palma pozvao srpske turiste da ne ljetuju u Crnoj Gori već u
Dragan Marković Palma

Palma pozvao srpske turiste da ne ljetuju u Crnoj Gori već u "prijateljskoj Grčkoj"

Predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je turiste iz Srbije da ne ljetuju u Crnoj Gori iz kako je rekao, "poznatih razloga".

"Pozivam sve turiste iz Srbije koji su išli na neke druge destinacije, a posebno u Crnu Goru da to ne bude više njihova destinacija, i to iz poznatih razloga", rekao je Marković posle susreta sa sekretarom Ministarstva unutrašnjih poslova Grčke Teodorosom Karaogluom u ambasadi te zemlje u Beogradu.

Marković je pozvao srpske turiste da posjećuju "prijateljsku Grčku", jer je to prema njegovim riječima najbolja destinacija za njih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.