Socijaldemokrate spremne za drugi Kongres partije, puno povjerenje za trenutne politčke lidere
Foto: Socijaldemokratska partija

Socijaldemokrate spremne za drugi Kongres partije, puno povjerenje za trenutne politčke lidere

Na današnjim opštinskim konvecijama Socijaldemokrata izraženo je zadovoljstvo i povjerenje trenutnim političkim liderima te partije i ukazano je na dominantno ispunjavanje političkih ciljeva i konstantan rast glasačkog tijela koje glasa za ovu partiju.

"Na opštinskim konvencijama u susret drugom Kongresu Socijaldemokrata Crne Gore, koje su održane u opštinskim odborima SD Tivta, Budve i Herceg Novog, jednoglasnu podršku za još jedan mandat na predsjedničkom, odnosno potpredsjedničkim mjestima dobili su Ivan Brajović, Damir Šehović i Mićo Orlandić",objavljeno je u saopštenju ove partije.

U saopštenju se navodi da je na Kongersu SD-a demonstrirano jedinstvo partije i spremnost za sledeće parlamentarne izbore u kojem se jednoglasno daje podrška ljudima koji su i do sada vodili Socijaldemokrate. U daljem nastavku saopštenja istaknuto je da to što ih preporučuje su rezultati koje ova partija, od njenog osnivanja do danas ostvaruje na izborima i koji su posle svakih izbora sve bolji i bolji.

"Podsjetićemo, na prvim izborima na kojima smo nastupali, kao tek formirana partija, u Tivtu, sa osvojenih 10% glasova postali smo druga najjača partija u tom gradu. Nakon toga smo, na parlamentarnim izborima, zavrijedili parlamentarni status, a onda, na gotovo svim narednim lokalnim izborima, duplirali podršku građana našoj partiji", navodi se u saopštenju.

U saošptenju se navodi da uz rezlutate i dominantnu realizaciju političkog programa, aktuelno rukovodstvo se preporučuje za još jedan mandat.

"Drugi Kongres Socijaldemokrata Crne Gore održaće se 30. maja 2020. godine. Na Kongresu će se birati predsjednik, dva potpredsjednika i novi Glavni odbor partije", zaključuje se u saopštenju.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.