Ulcinjska URA: Karantin ne ide uz turistički grad
URA Ulcinj

Ulcinjska URA: Karantin ne ide uz turistički grad

Informacija da Ministarstvo zdravlja planira da eventualni karantin za koronavirus bude u Ulcinju je skandalozna i predstavlja pravi odnos Vlade Crne Gore prema Ulcinju, saopštili su danas iz ulcinjske URE.

Kažu da je danas u Crnoj Gori najteže biti građanin Ulcinja, resursima najbogatije opštine, ali zahvaljujući politici vladajućih partija, ekonomski najsiromašnije opštine u Crnoj Gori.

“Stoga i današnja informacija da Ministartvo zdravlja planira da eventualni karantin za oboljele od koronavirus bude u Ulcinju ne treba nikog da iznenadi jer sve što je u dobrobiti zajednice redovno zaobilazi našu opštinu. Kao da su odlučni u namjeri da unište i ovaj vid turizma koji je ostao, a ostao je isključivo zahvaljujući građanima Ulcinja i njihovim ulaganjima i inicijativama za unapređenjenje turističke ponude Ulcinja”, kažu iz ulcinjske URE.

Oni se pitaju da li u Vladi uopšte razmišljaju o efektima takvog poduhvata na turističku sezonu i da li su svjesni da tako stvaraju negativnu reklamu za Ulcinj za predstojeću turističku sezonu?

“Zato pozivamo Ministarstvo zdravlja i Vladu Crne Gore da hitno odustanu od takvih planova i ujedno demantuje današnju vijest o izgradnji karantina za prihvat zaraženih koronavirusom u Opštini Ulcinj”, ističu oni na kraju saopštenja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.