Građani Ulcinja ogorčeni zbog mogućeg karantina u Zoganju
FORCA

Građani Ulcinja ogorčeni zbog mogućeg karantina u Zoganju

Vijest da se bivša vojna kasarna u Zoganju razmatra kao mogućnost postavljanja karantina za korona virus, s pravom je izazvala iznenađenje i ogorčenje među građanima Ulcinja i Nove Demokratske Snage Forca, navodi se u saopštenju te partije.

"Stanovnici tog područja i svi stanovnici Ulcinja potpuno su svjesni potrebe da pripreme privremeni karantinski kompleks za bolest koju izaziva korona virus. Međutim, u roku od dva mjeseca bez konsultacije sa stanovnicima tog kraja, građani Ulcinja i Nove Demokratske Snage Forca izražavaju iznenađenje i dižu glas protiv otvaranja ove privremene i nepoželjne institucije u tom kraju", navodi se u saopštenju.

Iz Force navode da građani Ulcinja od Ministarstva zdravlja očekuju dobre vijesti o porodilištu i stalnom unapređenju medicinkih usluga u Anamalkom području.

"Imamo sreće da Ministarstvo održivog razvoja i turizma ima pomoćnika ministra iz iste stranke kao i ministra zdravlja i s pravom očekujemo ozbiljan pristup i realizaciju stalnih investicija prema planovima i strategijama razvoja, a ne prividima pojedinaca ili političkih stranaka.

Prijedlog za fabriku bitumena u Vladimirskim Krutama i najnoviji prijedlog za karantin u Zoganju su po prirodi nezdrava “ulaganja” i uvrijedljivi su za metodologiju i pozadinu donošenja odluka, te s toga očekujemo punu ozbiljnost od svih ograna državne uprave i lokalne vlasti da posvete posebnu pažnju dobrobiti, zdravlju i dostojanstvu građana Ulcinja", saopštili su iz Force.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.