Novak se okupao u ledenom potoku: Evo koliko je izdržao(VIDEO)
Foto: Screenshot

Novak se okupao u ledenom potoku: Evo koliko je izdržao(VIDEO)

Novak Đoković je, osim što je vrhunski teniser, sportista i veliki zabavljač i voli da se šali. I rado pristaje na razne lude izazove, a neke i sam inicira.

 Otišao je u planinu i sa prijateljem sjeo u hladnu rijeku, tačnije potok.

"Konstantin i ja smo preživjeli planinski potok - minut i 45 sekundi. Majndset je sve. Trening u ledenoj kupki izlgeda ludo, znam, ali je stvarno korisno za tijelo i um. Izazivam sve da učine ovo isto i provedu minut u ledenoj planinskoj vodi", napisao je Novak na svom Instagram profilu.

Inače, sportisti često posle treninga i mečeva rade relaksaciju u kadama punim leda, ali Đoković je sad to probao na prirodan način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

mondo

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.