London: Muškarac izboden nožem u džamiji, osumnjičeni uhapšen
Foto: MURSHHABIB

London: Muškarac izboden nožem u džamiji, osumnjičeni uhapšen

Jedan muškarac je uhapšen posle napada hladnim oružjem u džamiji u centru Londona u kome je jedna osoba povrijeđena, saopštila je londonska poliicija.

"Jedan muškarac je uhapšen na licu mjesta i osumnjičen za pokušaj ubistva", navela je policija i dodala da je jedan sedamdesetogodišnjak povrijeđen u incidentu u velikoj džamiji Ridžent parka u centru Londona, prenosi Beta.

Napadnuti muškarac pronađen je sa više povreda kada je stigla hitna pomoć i odveden je u bolnicu gdje je navedeno da mu nije ugrožen život, saoštila je policija, prenosi BBC.

Slike iz džamije pokazuju muškarca sa kapuljačom i farmerkama i bosim nogama kako ga policajci pritiskaju na podu. Jedan video snimak pokazao je nož na zemlji ispod plastične stolice.

Očevici su rekli da je povređen muškarac mujezin džamije, osoba koja poziva muslimane na molitvu.

Policija nije davala izjave o mogućem motivu za napad. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.