Oni znaju koliko vrijede: Ovim horoskopskim znakovima ne možete tako lako poljuljati samopouzdanje
Ilustracija

Oni znaju koliko vrijede: Ovim horoskopskim znakovima ne možete tako lako poljuljati samopouzdanje

Dok je nekim ljudima poprilično teško da hodaju uzdignute glave i ne sumnjaju u sebe, osobe rođene u ovim znakovima pršte od samopouzdanja.

Oni vjeruju u sebe i nije im potrebna tuđa potvrda.

I dok je nekim ljudima poprilično teško da hodaju uzdignute glave i ne sumnjaju u sebe, osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima to rade bez muke.

Ova tri znaka zodijaka pršte od samopouzdanja.

Djevica

Djevice znaju koliko vrijede i ne stide se to da pokažu svima. Iako ih često nazivaju umišljenima, Djevice se na to ne obaziru jer smatraju da to govore samo osobe koje nisu zadovoljne same sobom. One su vrlo iskrene, inteligentne i otvorene pa nemaju problema da vam kažu ako smatraju da biste na nečemu trebali poraditi.

Ovan

Ovnovi su snažne osobe kojima se mnogi dive. Vrlo su disciplinovani i vjeruju da mogu postići sve što sebi zacrtaju. Nikada ne dopuštaju da ih neko omalovažava, a ako se to i dogodi, uzvraćaju duplom mjerom i pogađaju gdje najviše boli, piše Your Tango.

Lav

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje. Mnoge osobe rođene u znaku Lava smatraju i previše samopouzdanima, ali njih za to nije ni najmanje briga jer oni su sebi najbolji. Njih nikada nećete čuti kako se upoređuju s nekim koga poznaju - oni sebe stavljaju rame uz rame s poznatima i slavnima.

 

Izvor: Index.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.