Crnogorski oficir odgovorio načelniku: Vidimo se u nedelju, ako Bog da, na litiji (FOTO)
Ilustracija

Povodom prijetnji o otkazu

Crnogorski oficir odgovorio načelniku: Vidimo se u nedelju, ako Bog da, na litiji (FOTO)

Crnogorski oficir Zdravko Kasalica objavio je na Fejsbuku poruku "Vidimo se u nedelju, ako Bog da".

Načelnik Generalštava Vojske Crne Gore general Dragutin Dakić kazao je da svaki vojnik dužan je da bude bezuslovno lojalan Crnoj Gori i štiti njen integritet i suverenitet. Niko vojnicima ne zabranjuje da praktikuju vjeru na način kako se to vrši, ali učestvovanje na protestima na kojima ima vidljivih primjesa politike, na kojima se mogu vidjeti samo zastave druge države je nedopustivo, kazao je za CdM Dakić, načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore u odgovoru na pitanje da li je pripadnicima VCG zabranjeno da prisustvuju litijama.

"Pozdrav za narod moj i prijatelje. Vidimo se u nedelju, ako Bog da", napisao je predsjednik Sindikata odbrane i Vojske Crne Gore Zdravko Kasalica na Fejsbuku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.