Likvidacija Roganovića: Novljanin uhapšen, pomagao ubici nakon zločina?
Foto:TVCG

Nastavak obračuna zaraćenih klanova

Likvidacija Roganovića: Novljanin uhapšen, pomagao ubici nakon zločina?

U Specijalnom državnom tužilaštvu juče je saslušan muškarac iz Herceg Novog, zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Šćepana Roganovića, saznaju “Vijesti”.

Zvanične potvrde te informacije ni identiteta uhapšenog međutim za sada nema.

Mediji su juče objavila da je crnogorska policija rasvijetlila ubistvo Roganovića, 13. februara.

Uhapšeni je navodno pomagao ubici nakon zločina, navode Vijesti.

Pet hitaca ispaljeno je u Roganovića (36), kada je taj Novljanin krenuo da silazi stepeništem koje od Kanli kule vodi ka gradu.

Iz Uprave policije tada su saopštili da intenzivno rade na rasvjetljavanju zločina.

“Vijestima” je iz više izvora iz policije, rečeno da su inspektori u naselju Sasovići pronašli zapaljen motocikl za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu.

Navodno, pronađeno je i oružje iz kojeg je navodno Roganović ubijen.

Šćepan Roganović je bio stariji sin Nika Roganovića, koji je ubijen krajem jula 2017. u naselju Nemila, i brat Duška Roganovića, koji je teško povrijeđen u aprilu iste godine, kada je ispod njegovog automobila postavljena eksplozivna naprava.

Istražitelji sumnjaju da je Niko Roganović ubijen jer je istraživao ko je pokušao da ubije njegovog sina Duška. U obračunima je stradao i Vladimir Roganović koji je likvidiran u decembru 2018. godine u Beču i on je bio brat od strica stradalom Šćepanu.

Istražitelji vjeruju da je Šćepan Roganović ubijen u nastavku obračuna kriminalnih kotorskih klanova – „škaljarskog“ i „kavačkog“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.