Policija kontrolom vozila u dva grada pronašla drogu, uhapšene dvije osobe
Ilustracija

Policija kontrolom vozila u dva grada pronašla drogu, uhapšene dvije osobe

Službenici Sektora kriminalističke policije su, postupajući po operativnim saznanjima u Podgorici zaustavili i izvršili pregled putničkog motornog vozila kojim je upravljao U.K. (24).

"Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli pakovanje u kojem se nalazila biljna materija zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 1 kg.

Upoznat je nadležni državni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo kao neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz policije.

U.K. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio opisano krivično djelo i uz krivičnu prijavu će biti priveden nadležnom tužiocu.

Osim toga, policija je u Baru kontrolisala putničko motorno vozilo u kojem se nalazio N.Š. (19) iz Podgorice, a pregledom vozila pronađeno je pvc pakovanje u kojem se nalazila biljna materija zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase oko 500 grama.

"Sa navedenim je upoznat nadležni državni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama N.Š. stiču elementi krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv N.Š. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio prethodno navedeno krivično djelo, uz koju će biti priveden nadležnom tužiocu", navode iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.