Ovako možete da sakrijete da ste pročitali poruku na WhatsApp-u
Ilustracija

Ovako možete da sakrijete da ste pročitali poruku na WhatsApp-u

Ako ne želite da neko zna da ste pročitali njegovu poruku na WhatsApp-u, onda imate sreće. Ova opcija lako može da se isključi.

WhatsApp, kao i mnoge druge aplikacije za dopisivanje, ima pored svake poruke oznaku pomoću koje možete da vidite da li je osoba sa kojom se dopisujete pročitala poruku.

Jedan sivi štiklirani znak znači da je poruka poslata, dva da je primljena, a ako pored poruke stoje dva plava štiklirana znaka, poruka je pročitana.

Ipak, ova opcija ne sviđa se svima, a lako možete da je isključite. Imajte u vidu da ako je isključite, ni vi nećete moći da vidite da li je neko pročitao vašu poruku, kao ni obrnuto. Ovo ne važi za grupne četove, gdje se uvijek vidi da li je poruka pročitana. Evo uputstva:

Whatsapp -> Tri tačke u gornjem desnom uglu -> Settings

Accounts -> Privacy -> Reid receipts stavite na "off"

Istim putem, naravno, možete i da vratite ovu opciju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.