Crveni krst Bijelo Polje uručio humanitarnu pomoć Nadi iz Unevine
Foto: Crveni krst BP

Poseban akcenat na starije osobe, koje same žive u udaljenim mjestima

Crveni krst Bijelo Polje uručio humanitarnu pomoć Nadi iz Unevine

Predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje danas su ponovo posjetili Bjelopoljku Nadu Raičević iz udaljenog naselja Unevina i uručili joj humanitarnu pomoć.

Kako je saopštio koordinator u Opštinskom Crvenom krstu Mašan Živković, Nadu Raičević posjetili su sredinom novembra i u saradnji sa lokalnom samoupravom uputili urgentnu pomoć.

"Kako je Raičevićka tada bila bez struje i osnovnih životnih namirnica reagovali smo i pomogli u skladu sa našim mogućnostima. Tada smo obećali da ćemo i u narednom periodu nastaviti da pomažemo, jer Nada nema nikakvih primanja, i naša je obaveza da pomognemo koliko možemo", kazao je Živković.

On je naveo da se Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, trudi da izađe u susret i pomogne svim sugrađanima koji su u stanju potrebe.

"Poseban akcenat stavljamo na starije osobe, koje same žive u udaljenim mjestima našeg grada.

Apelujemo na sve sugrađane, posebno iz udaljenih mjesta koji su u stanju socijalne potrebe da nam se jave jer će Crveni krst u saradnji sa lokalnom samoupravom svima izaći u susret, pomoći, jer zajednički vodimo računa o svakom našem sugrađaninu koji je u stanju socijalne potrebe", zaključio je Živković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.