Vučić: Izbori početkom marta
Aleksandar Vučić, foto: Profimedia

Vučić: Izbori početkom marta

Predsjednik Aleksandar Vučić je najavio da će parlamentarne izbore raspisati početkom marta.

"Ja ću početkom marta raspisati izbore i biće to najduža izborna kampanja, od gotovo dva mjeseca", rekao je sinoć Vučić na TV Hepi.

On je dodao da će svi koji učestvuju na izborima imati vremena da se predstave na svim medijima, na sve načine, po svim pravilima, da govore o svojim programima, prenosi Beta.

"Moje je da apelujem na ljude da budu savjesni, odgovorni i ozbiljni i da gledaju šta ko može da uradi. A, ja mislim da samo izmijenjen i podmlađen SNS može da garantuje dobru budućnost za građane Srbije", poručio je Vučić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.