Cetinje: 31-godišnjak ubijen ispred teretane
Foto: Cetinjski list

Cetinje: 31-godišnjak ubijen ispred teretane

Cetinjanin Andrija Gazivoda(31) ubijen je večeras ispred teretane koja se nalazi u sklopu Sportskog centra "Lovćen".

Prema nezvaničnim informacijama Cetinjskog lista, za sada nepoznati napadač ispalio mu je više hitaca u glavu i grudi nakon čega je, prema riječima očevidaca pobjegao u uličicu kod zgrada u blizini Osnovne škole "Njegoš".

Kako je saopšteno iz policije, do pucnjave je došlo oko 20 sati i 50 minuta.

"Za sada nepoznato lice je ispalilo više hitaca u A.G. koji je od posljedica ranjavanja preminuo.

Policija je na licu mjesta događaja a nadležni državni tužilac rukovodi uviđajem.

Preduzimaju se intenzivne policijsko – tužilačke aktivnosti u cilju identifikovanja počinioca ovog djela i rasvjetljavanju događaja", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.