DPS Žabljak: Uvredljivi grafiti djelo provokatora koji nežele dobro ni Crnoj Gori, ni Srbiji

DPS Žabljak: Uvredljivi grafiti djelo provokatora koji nežele dobro ni Crnoj Gori, ni Srbiji

Žabljački DPS je osudio provokativne i uvrjedljive poruke mržnje kakvih nikada nije bilo na ovim prostorima i zatražio od nadležnih organa da se pronađu počinioci.

Ovih dana u našoj opštini vjernici SPC kroz molebane i litije izražavaju protest protiv usvajanja Zakona o vjerskim zajednicama, ali pojedinci pokušavaju da svojim grafitima i porukama uvrjedljive sadržine ,koje nemaju veze sa čestitim ljudima Durmitorskog kraja dodatno podgriju atmosferu i izazovu mržnju među pravoslavcima.To su provokatori koji ne žele dobro ni Žabljaku, ni Crnoj Gori, ni Srbiji. To je podmetanje kukavičjih jaja Durmitorcima - saopštavaju iz žabljačkog DPSa.

Osuđuju takve , kako kažu, provokativne ,uvrjedljive poruke mržnje kakvih nikada nije bilo na ovim prostorima i traže od nadležnih organa da se pronađu počinioci.

"Kao i oni koji obilježavaju javne površine tuđim simbolima, i nedostojnim grafitima, što sve zajedno šalje ružnu sliku o svima nama.

Demokratska partija socijalista Žabljaka apeluje na sve građane da sačuvamo mir i međusobno uvažavanje što je oduvijek krasilo Durmitorce, i da ne dozvolimo provokatorima da posiju sumnju i smutnju  izmđu nas, uz demokratsko pravo svih građana koje im ustav garantuje da svoje stavove  izražavaju i mirnim protestima.", zaključuju iz DPSa Žabljaka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.