Crna Gora ima kapaciteta, snage i odlučnosti da spriječi sve incidente
Simović, foto:PR Centar

Simović poručio

Crna Gora ima kapaciteta, snage i odlučnosti da spriječi sve incidente

Crna Gora ima kapaciteta, snage i odlučnosti da spriječi sve incidente, jer joj je potreban mir, stabilnost i ukupni prosperitet, za dobro svih njenih građana, poručio je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović.

Boraveći u radnoj posjeti opštini Danilovgrad, Simović je rekao da je dešavanje na groblju na Orjoj Luci pokušaj provokacije i pokušaj pravljenja incidenata.

„Svak ima pravo da izražava svoja vjerska i svaka druga osjećanja, kao i građanska nezadovoljstva, ali to mora da radi u skladu sa zakonskim propisima. Poruka za taj incident i za pokušaj te provokacije, kao i za sve ostale je da država Crna Gora ima kapaciteta, snage, oslučnosti da spriječi sve incidente, jer Crnoj Gori je potreban mir, stabilnost, potreban je ukupni prosperitet, za dobro svih građana, pa i onih koji su za trenutak u nekim dilemama, razmišljanjima, koji su dovedeni u zabludama“, kazao je Simović, prenosi PR Centar.

On je poručio da je vrijeme majstorsko rešeto.

„Mi našu energiju posvećujemo ekonomskom razvoju, čuvanju mira i stabilnosti i daljim evropskim integracijama Crne Gore“, rekao je Simović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.