Simović: Većinska Crna Gora svakodnevno radi i stvara, ne mjeri svoju snagu brojnošću na ulici

Simović: Većinska Crna Gora svakodnevno radi i stvara, ne mjeri svoju snagu brojnošću na ulici

Većinska energija Crne Gore svakodnevno je zaokupljena radom i stvaranjem i ne mjeri svoju snagu brojnošću na ulici, poručio je u Danilovgradu potpredsjendik Vlade i ministar poljprivrede Milutin Simović.

Simović je kazao da poštujući pravo svih građana na iskazivanje svojih osjećanja i vjerskih i svih drugih u zakonom propisanim okvirima, želi da istakne da je većinska energija Crne Gore svakodnevno zaokupljena radom i stvaranjem, zaokupljena odgovornošću i pregalaštvom, zalaganjem i spremnošću za dijalog u kojem će se otkloniti sve dileme i za dijalog svih odgovornih društvenih aktera koji treba da stvori pretpostavke za dalji ubrzani evropski put Crne Gore.

„Takva većinska Crna Gora ne mjeri svoju snagu brojnošću na ulici, nego novim pogonima, novim turističkim kapacitetima, novim poljoprivrednim dobrima, novim kilometrima savremenih puteva i vodovoda, novim vrtićima, školama i zdravstvenim uslugama, novim domovima za stare i stanovima za naše sugrađane kojima su najpotrebniji. Novim dogovorima koji ne smiju i neće biti na štetu savremene, evroatlantske i evropske Crne Gore“, poručio je Simović iz Danilovgrada. .

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.