Ilda Šaulić mnoge rastužila uz potresne riječi:
Šaban Šaulić

Godina dana od smrti poznatog pjevača Šabana Šaulića

Ilda Šaulić mnoge rastužila uz potresne riječi: "Boli sve jače"

Poruka Ilde Šaulić, na godišnjicu smrti oca, mnoge je rastužila.

Na današnji dan prije godinu dana u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je Šaban Šaulić.

Njegova ćerka Ilda danas je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa ocem, uz potresnu poruku, koja je mnoge rastužila.

" Godina prođe... Boli sve jače... Volim te, tata" napisala je Ilda u opisu fotografije na kojoj ona dijeli scenu sa pokojnim ocem.

Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj 17. februara, kada se u njegov automobil zakucao Turčin Alsin Levent, prenose Novosti online.

Untitled

Foto: Screenshot/Instagram

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.