Čistoća nabavlja polupodzemne kontejnere vrijednosti 150.000 eura
Foto: Glavni grad Podgorica

Glavni grad

Čistoća nabavlja polupodzemne kontejnere vrijednosti 150.000 eura

Gradsko preduzeće Čistoća u petak je objavilo otvoreni postupak za nabavku polupodzemnih kontejnera sa montažom u procijenjenoj vrijednosti od 150.000,00 eura, koja se finansiraju iz budžeta Glavnog grada.

"Planirana je nabavka 5 polupodzemnih kontejnera od 3 m3 sa montažom, jednog polupodzemnog kontejnera sa pratećom opremom zapremine 5 m³ za odvojeno odlaganje otpada sa montažom, kao i 25 komada polupodzemnih kontejnera od 5 m3 sa montažom", saopšteno je iz Glavnog grada.

Ponude se predaju radnim danima od 07 do 15 sati, zaključno sa danom 10.03.2020.godine do 10 sati. Ponude se mogu predati: neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi Zetskih vladara broj 4 i preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi Zetskih vladara broj 4.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se dana 10.03.2020. godine u 11.00 sati, u prostorijama „Čistoća” d.o.o. na adresi Zetskih vladara broj 4.

Iz Glavnog grada navode da će se odluka o izboru najpovoljnije ponude donijeti u roku od 30 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.