Česi zainteresovani za odmor u Crnoj Gori
Foto: NTO

NTO u Pragu

Česi zainteresovani za odmor u Crnoj Gori

Češki turoperator "Travel Family" će ovog ljeta, u saradnji sa avio-kompanijom "Smart Wings", organizovati čarter letove iz Praga, Brna i Ostrave svake subote do Crne Gore, kao i zdravstvene boravke za djecu u saradnji sa crnogorskom avio-kompanijom "Montenegro airlines", dogovoreno je na 29. sajmu turizma "Holiday World" koji se održao u Pragu od 13. do 16. februara, a na kojem je učestvovala Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

Na zajedničkom štandu, u organizaciji Turističke organizacije Budve, predstavljena je ponuda Crne Gore za predstojeću sezonu.

Predstavnici Crne Gore, održali su sastanke sa češkim turoperatorom "Travel Family", u čijem vlasništvu su agencije: "Kovotourplus", "Vitkovice tours", "Viamare" i "VTT".

Predstavnici lokalnih turističkih organizacija Budve, Bara, Ulcinja i Cetinja, na sajmu su predstavili aktuelnu ponudu za predstojeću ljetnju turističku sezonu, program manifestacija, kulturne i zabavne sadržaje, te ponudu za aktivan odmor, uz degustaciju tradicionalnih crnogorskih proizvoda.

Kako saopštavaju iz NTO, tokom sajma na crnogorskom štandu je održana pres konferencija za češke medije i turoperatore iz oblasti turizma među kojima su bili predstavnici: "Blue Mauritius Gold", "Nejmagazin", "Internetove novinz spigl", "Czech Travel Press", "New Europe", "e-Vsudybyl", "Slovaci V Českej republike" i drugi.

"Prema informacijama relevantnih turističkih medija, češki turisti se sve više okreću prirodi i aktivnom turizmu: pješačenju, biciklizmu i planinarenju. Istovremeno, pored mora i plaža, njihovo interesovanje je usmjereno ka sadržajima unutar nacionalnih parkova i vinskim turama. Na zajedničkom štandu, pored NTO CG i lokalnih turističkih organizacija Budve, Bara, Ulcinja i Cetinja, svoju ponudu predstavili su i predstavnici turističke privrede: hoteli 'Villa Geba' iz Budve, kao i 'Sato' i 'Korali' iz Sutomora", ističe se u saopštenju.

Sajam turizma "Holiday World" u Pragu ove godine je okupio preko 650 izlagača iz 40 zemalja svijeta kao i preko 50.000 posjetilaca.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.