Ugovoreno uređenje spomen parka Knjaževac u Andrijevici: Vlada izdvaja 343 hiljade eura
Spomen park Knjaževac u Andrijevici

Ugovoreno uređenje spomen parka Knjaževac u Andrijevici: Vlada izdvaja 343 hiljade eura

Vlada Crne Gore izdvojiće više od 343 hiljade eura za uređenje kompleksa spomen parka Knjaževac u opštini Andrijevica, na osnovu ugovora koji su danas potpisali Uprava javnih radova i preduzeće “Hipering” iz Podgorice.

Izvođač se obavezao da radove završi u roku od 60 dana od uvođenja u posao, a uređenje parka počeće nakon što dozvole vremenski uslovi, saopšteno je iz Vlade.

Projektom je, između ostalog, predviđeno čišćenje postojećeg spomen obilježja, uklanjanje stare i montaža nove ograde, ugradnja prirodnog kamena i postavljanje rasvjete.

"Spomen park će dobiti i nove sadržaje, koji su namijenjeni najmlađima. Na oko 400 metara kvadratnih planirano je moderno igralište, sa posebnom gumenom podlogom i kompletnim mobilijarom, koji čine tobogani, platforme i mreže za penjanje, tuneli za provlačenje, klackalice, ljuljaška, vrteška i drugi elementi za zabavu i igru", saopšteno je.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.