Pad najpoznatijeg beogradskog makroa: Stilistkinja priznala da je spavala i sa pet mušterija za noć
Ilustracija

Detalji VIP prostitucije

Pad najpoznatijeg beogradskog makroa: Stilistkinja priznala da je spavala i sa pet mušterija za noć

Stilistkinja koja je, prema sopstvenom priznanju, tri godine radila kao prostitutka za najpoznatijeg estradnog makroa M.M. ispričala je tokom svjedočenja i da je najviše posla imala tokom košarkaškog turnira fajnal-for Evrolige, koji je održan u maju 2018.

Podsjetimo, tada su u prestonici Srbije gostovali najpoznatiji evropski klubovi, koji su privukli veliki broj bogatih stranaca u Srbiju, piše Kurir.

"Kad je bio fajnal-for, imale smo puno posla, ja sam imala pet klijenata zaredom. Kad sam došla kući, tijelo me je boljelo", ispričala je na saslušanju djevojka, koja će biti jedan od svjedoka tokom suđenja M.M., zakazanom za kraj februara.

Osim o svojim klijentima, ova djevojka, na saslušanju je pričala i o načinu rada makroa M.M. i njegove „firme“. Ona je objasnila da je M.M. djevojkama sam pronalazio klijente i da su bile u obavezi da njemu daju 30 procenata od zarade.

"Smjena je bila od 19 do četiri sata ujutru, ali smo imale i druge aktivnosti, kao što su treninzi, odlazak kod psihoterapeuta, tako da nisam imala privatni život, nisam imala kad da ga imam",  rekla je ona.

Da posao ne bi trpio, iz stana na Miljakovcu preselila se u centar Beograda, na Vračar.

"Jednostavno, da bih imala više posla i veću zaradu, morala sam da se preselim i da budem bliže drugim djevojkama, kako bi vozači mogli da funkcionišu, da se ne gubi vrijeme u vožnji, a ja sam jedina živjela daleko ", rekla je stilistkinja i nastavila:

"Uložila sam i novac u 17 haljina, kao i u donji veš, koji sada mogu da bacim u đubre", navela je ona.

Kako je objasnila, „jedno vrijeme je vodila urednu evidenciju o svojoj zaradi, ali nakon što je ugradila silikone, što joj je M.M. savjetovao kako bi imala veću zaradu, više nije imala jasnu sliku o svojim primanjima, jer je upala u dugove“.

"Mogla sam da dam otkaz kad god sam htjela, ali dugovi koje sam imala nisu mi dozvoljavali da izađem iz posla, uzela sam novac na kamatu", rekla je.

Podsjetimo, M.M. uhapšen je zajedno sa svojim bratom D.M. u martu 2019. zbog sumnje da se bavio trgovinom ljudima. Stilistkinja koja je pristala da svjedoči protiv Mihajla bila je uhapšena u januaru prošle godine u hotelu sa još dvije koleginice. Ona je, između ostalog ispričala i da su joj klijenti bili stranci, biznismeni, pilot, ali i plaćeni ubica. Kako je rekla, neki od njih bili su i grubi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.