Koliko pasa vidite na slici? Brojka će vam otkriti koliko ste mentalno stari
Foto: Espreso.rs

Koliko pasa vidite na slici? Brojka će vam otkriti koliko ste mentalno stari

Ova optička zagonetka postala je hit na društvenim mrežama jer navodno otkriva koliko ste mentalno stari. Dobro je pogledajte i recite koliko pasa vidite.

Minimalan broj je četiri, a neki uspiju da ih razaznaju i do sedam. Prema nekim tvrdnjama, oni koji to uspiju, vrlo su mladi u duši, a njihova mentalna starost je između 10 i 20 godina, piše gtgoodtimes.com.

Ako vidite četiri psa, vaša mentalna starost je između 20 i 25 godina. Vi ste umjetnički i literarni tip osobe. Volite stvari da gledate iz svježe perspektive i često idete na koncerte i promocije knjiga. Bučna okolina vam ne odgovara, a volite jednostavnim mislima da održavate svoj mozak mladim.

Ako vidite pet pasa, vaš mozak je star između 25 i 30 godina. Vi ste oličenje jednostavnosti. Ne volite da komplikujete, bilo da je riječ o ljubavnim odnosima, bilo da je riječ o jednostavnim stvarima poput večere. Vaš društveni krug je mali, pa su male i šanse da se nađete u neprilici, prenosi portal Espreso.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.