Berlin: U pucnjavi ispred lokala jedna osoba ubijena, četiri povrijeđene
Foto:Tanjug/AP

Berlin: U pucnjavi ispred lokala jedna osoba ubijena, četiri povrijeđene

Jedna osoba je ubijena, a četiri su povrijeđene kada su nepoznate osobe otvorile vatru ispred jednog berlinskog lokala, saopštile su vlasti.

Portparolka tužilaštva Mona Lorenc je navela da su jedna ili više osoba sinoć pucale ispred lokala Tempodrom u centru grada, a potom pobjegle s lica mjesta.

Ona je rekla da je ubijen 42-ogodišnji muškarac, a da su neki od povrijeđenih u teškom stanju. Lorenc nije mogla da potvrdi da li su sve povrede nastale od metaka.

Policija još uvijek ne zna šta je bio motiv napada, ali ne djeluje da ima veze s terorizmom, navela je ona, prenio je Tanjug.

Do incidenta je došlo na otvorenom prostoru ispred kluba Tempodrom, u kom se u tom trenutku održavalo veče turske stend ap komedije.

Berlin ima jednu od najvećih stopa ubistava po glavi stanovnika među evropskim prijestonicama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.