Mladoženja pretučen i otjeran s vjenčanja: Od bijesne rulje se sakrio ispod autobusa (VIDEO)
Foto: Screenshot

Mladoženja pretučen i otjeran s vjenčanja: Od bijesne rulje se sakrio ispod autobusa (VIDEO)

Asif Rafik Sidiki (30), pretučen je na vjenčanju, košulja i pantalone su mu pocijepane u nasilju koje je uslijedilo nakon šokantnog saznanja da je oženjen drugom ženom. Naravno odala ga je prva žena.

Bijesna masa otjerala je mladoženju sa vjenčanja u Karačiju u Pakistanu, nakon što se pojavila prva žena koja je željela da upozori mladu da njen budući suprug nema jednu već dvije supruge!

Mladoženja se od bijesne mase sakrio ispod autobusa, a onda ga je spasio nepoznati čovjek.

Iako je poligamija legalna u Pakistanu, muškarac, koji smije da ima četiri supruge, mora da dobije saglasnost prethodnih žena prije nego što se ponovo oženi.

Izgleda da je Sidiki htio ovo da zaobiđe, ali se onda na vjenčanju pojavila njegova prva žena Madiha Sadiki koja ga je razotkrila.

Kada ju je mlada upitala o čemu se radi, Madiha joj je rekla da je on njen suprug i otac njenog djeteta.

"Rekao mi je da odlazi u drugi grad na tri dana" tvrdila je žena, dok je pored nje stajao dječak za kojeg je tvrdila da je njegov sin.

Otkrila je da su se vjenčali 2016. godine, a da se dvije godine kasnije tajno oženio drugom ženom. To je saznala kada joj je druga mlada poslala poruku.

Gosti su nakon toga napali mladoženju, pretukli ga i otjerali sa vjenčanja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.