Uhapšen Cetinjanin, oduzet ručni raketni bacač i automatska puška
Foto: Ilustracija

Uhapšen Cetinjanin, oduzet ručni raketni bacač i automatska puška

Cetinjanin N.K. uhapšen je danas nakon što je prilikom pretresa njegove kuće u Lovćenskoj ulici pronađen ručni raketni bacač i automatska puška, saznaje RTV Cetinje.

Informacija o njegovom hapšenju potvrđena im je u Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju, gdje su kazali da je prilikom pretresa oduzeta određena količina oružja, a prema nezvaničnim saznanjima, riječ je o takozvanoj "Zolji".

"Po naredbi Osnovnog suda na Cetinju izvršen je pretres kuće N.K. u Lovćenskoj ulici, kojom prilikom je pronađena određena količina oružja. Po nalogu ODT Cetinje lice je zadržano, a predmet je preuzelo Više državno tužilaštvo u Podgorici", kazao je portparol Osnovnog državnog tužilaštva na Cetinju, tužilac Duško Milanović.

Prema nezvaničnim saznanjima RTV Cetinje, N.K. je na teret stavljeno krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.