Kod 17-godišnjaka pronađeno 2kg marihuane
Pronađena droga, foto: Uprava policije

Kod 17-godišnjaka pronađeno 2kg marihuane

Policija je u Rožajama, postupajući po operativnim informacijama kontrolisala putničko motorno vozilo marke „Peugeot“ kojim je upravljao Dž.M. (17) iz Rožaja.

"Pregledom vozila pronađena su dva pakovanja biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 2 kg", saopšteno je iz Uprave policije.

Sa navedenim je upoznat nadležni državni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo kao neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Po nalogu tužioca Dž.M. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu", dodaju iz policije.

Oduzeta biljna materija biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.