Enrike Iglesijas po treći put postao otac (FOTO)
Enrike Iglesijas

Pohvalio se objavom na instagramu

Enrike Iglesijas po treći put postao otac (FOTO)

​Svjetski poznat pjevač Enrike Iglesijas i njegova supruga, nekadašnja teniserka Ana Kurnjikova, treći put su postali roditelji, a superstar je objavio fotografiju njihove tek rođene bebe.

Da je u porodicu Hulijas stigla prinova otkrio je prije nekoliko dana pjevačev brat Hulio Iglesijas Junior.

"Već sam postao stric", rekao je on prilikom gostovanja u jednoj radio emisiji.

Međutim, on nije želio da otkrije pol djeteta, a sinoć je Enrike na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju novorođene bebe i tako potvrdio da je po treći put postao otac.

Enrike Iglesijas je objavio fotografiju na kojoj drži svoje tek rođeno dijete u bolnici.

"Moje Sunce, 30. januar", napisao je pjevač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Feb 13, 2020 at 10:13am PST

On inače često objavljuje fotografije na kojima se vidi kako uživa u svojoj ulozi oca. Za samo 13 sati fotografila je "pokupila" više od 1,8 miliona lajkova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.