Osveta ovih horoskopsih znakova treba da se pazite
Ilustracija

Neće vam oprostiti ništa

Osveta ovih horoskopsih znakova treba da se pazite

Oni ne dopuštaju da onaj ko ih je povrijedio prođe nekažnjeno. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima ne čekaju da karma odradi svoje, nego stvari preuzimaju u svoje ruke.

Ovih horoskopskih znakova bi trebalo posebno da se pazite. jer važe za najosvetoljubivije.

Škorpija

Očekivano, posesivna Škorpija je na tronu ove liste. One se osjećaju posebno loše kada ih neko povrijedi, pogotovo ako je riječ o partneru. Ono što morate da znate je da Škorpije neće odmah krenuti u akciju. Provešće dosta vremena u planiranju savršene osvete.

Ovan

Ovnovi su vrlo nezgodne osobe. Oni vam se neće osvetiti fizičkim činom, nego će se poigrati s vašom psihom. Osramotiće vas, ismejati, šta god im padne na pamet, kako bi vam pokazali da se s njima niko ne igra.

Vodolija

Osobe rođene u znaku Vodolija nikada, ali baš nikada vam neće pokazati da su povrijeđene ili uvrijeđene. Umjesto toga, oni će upotrijebiti svoju inteligenciju kako bi osmislili savršenu osvetu koja će jako dugo da prati onoga ko im je učinio nešto nažao, piše portal Index.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.