Njemački mediji: Mafijaš iz CG na liječenju u Hanoveru, blokirani prilazi bolnici(VIDEO)
Foto: EN24 News

Došao da se liječi

Njemački mediji: Mafijaš iz CG na liječenju u Hanoveru, blokirani prilazi bolnici(VIDEO)

Policija u Njemačkoj blokirala je pristup Medicinskom fakultetu u Hanoveru i provjeravaju se svi koji žele da priđu Univerzitetu na kojem je zbrinut ranjeni pripadnik crnogorske mafije, prenose njemački mediji.

Napori policije da obezbijede mjesto imaju veoma ozbiljnu pozadinu, a prema navodima "Hannoversche Allgemeine Zeitung", mafijaški šef je zadobio rane od vatrenog oržja. Policija, navode mediji, štiti Podgoričanina Igora Krstović od mogućeg napada. 

Njemački specijalci naoružani automatskim puškama patroliraju hodnicima intezivne njege bolnice, koji, kako navode mediji, više liče na odjeljenje državne bezbjednosti. 

Na pitanje Focus Online, policija je saopštila da se trenutno sprovode zaštitne mjere na Medicinskom fakultetu u Hanoveru, ali nisu htjeli da daju dodatne informacije zbog zaštite ličnih prava.

Bild navodi da je riječ o visoko pozicioniranom članu mafije koji je iz Crne Gore doletio u Hanover prošle nedjelje. Kao list navodi, ovaj muškarac je prethodno bio u bolnici u Crnoj Gori, te da je tada bio izrešetan sa 27 metaka. 

Od aerodroma je, kako navode, do bolnice bio transportovan pod jakim mjerama obezbjeđenja, a troškove liječenja od više hiljada eura snosi sam pošto u Njemačkoj nema zdravstveno osiguranje. 

List takođe podsjeća na rat između škaljarskog i kavačkog klana u Crnoj Gori koji se prenio i na Njemačku.

Krstović je ranjen 28. januara u Zeti, kada je na njega ispaljeno preko 20 hitaca. Pola sata nakon pucnjave policija je na Kakarickoj gori pronašla Golf V za koji se sumnja da je korišćen u napadu.Samo desetak dana kasnije u Beogradu su uhapšeni Podgoričani Nemanja Mišurović (35), Miljan Milić (27) i Bojan Ajković (35) i Siniša Kačavenda (42) iz Banjaluke, koji su, prema pisanju srpskih medija, dogovarali osvetu za ranjavanje Krstovića. Oni su uhapšeni u hotelu Kraun plaza, nakon čega im je određeno zadržavanje do 30 dana.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.