Salma Hajek ispolivala Eminema na dodjeli Oskara
Eminem i Salma Hajek, Foto: Twitter

Upoznala svog idola

Salma Hajek ispolivala Eminema na dodjeli Oskara

Glumica Salma Hajek upoznala je svog idola iza bine na dodjeli Oskara, ali je imala i malu nezgodu kada je Eminema ispolivala vodom.

Čuvan u tajnosti, Eminemov nastup na dodjeli Oskara bio je potpuno iznenađenje za sve, pa čak i za Salmu Hajek koja je bila jedan od prezentera.

Poznata glumica postavila je na Tviteru par fotografija u kojima je objasnila čitav „incident“.

„Na ovim fotografijama djeluje da smo Eminem i ja najbolji prijatelji, ali se zapravo nešto potpuno drugačije desilo. Dok je silazio sa bine poslije nastupa, a ja se spremala da izađem, bila sam toliko šokirana da ga vidim da sam prosula vodu po njemu“, napisala je Salma.

Originalno upoznavanje, nema šta.

„Dok sam ga brisala, impulsivno sam ga zagrlila i rekla da mi je mnogo drago da sam ga upoznala jer sam veliki obožavalac. Ali sam bila užasno razočarana jer sam napravila budalu od sebe“, objasnila je glumica.

Da joj Eminem nije uzeo za zlo pokazuje i njegov intervju magazinu Roling stoun, u kojem je na pitanje da li se dobro proveo na dodjeli Oskara odgovorio: „Apsolutno. Zagrlio sam Salmu Hajek!“

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.