Perišić: Lideri DF-a pokušavaju da politički profitiraju na račun litija
Svetislav Perišić

Perišić: Lideri DF-a pokušavaju da politički profitiraju na račun litija

Samo dijalogom može se riješiti novonastala situacija u zemlji, prouzrokovana usvajanjem Zakona o slobodi vjeroispovijesti, ocijenio je Svetislav Perišić,vršilac dužnosti predsjednika novoformirane Srpske alternative (SA).

"Bez dogovora o ovom veoma važnom pitanju Crna Gora ne može ići naprijed", poručio je on i pozvao predstavnike države i crkve da što prije dođu do obostrano prihvatljivog rješenja.

Perišić je još jednom osudio izjave pojedinih lidera Demokratskog fronta, koji kako je rekao pokušavaju da politički profitiraju na račun litija i ponovio da je srpskom narodu mjesto u vlasti.

"Mi Srbi ćemo svoje probleme najbolje riješiti kroz institucije sistema, pogotovo izvršnu vlast i što prije to shvatimo imamo veće šanse da se na pravi način integrišemo u sistem i od takvog djelovanja ostvarimo benefite", naglasio je prvi čovjek Srpske alternative, koja u svom programu između ostalog podržava aktuelnu spoljonopolitičku državnu politiku i za razliku od ostalih srpskih partija u Crnoj Gori, ne isključuje mogućnost saradnje sa Demokratskom partijom socijalista.

Perišić je izrazio uvjerenje da će mudrim odlukama ubrzo doći do relaksacije situacije u državii i da će se kako je istakao najveća pažnja posvetiti svakodnevnim problemima građana, prije svega poboljšanju

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.