Plav: U pucnjavi jedna osoba ubijena, druga teško ranjena
Foto: Ilustracija

Uhapšen osumnjičeni

Plav: U pucnjavi jedna osoba ubijena, druga teško ranjena

U Plavu je oko ponoći, ubijen H.R. i teško ranjen C.M. saopšteno je iz Uprave policije. Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo uhapšen je O.H. (76) iz Plava.

Ranjeni C.M. transportovan je u Opštu bolnicu u Beranama.

Kako je saopšteno iz Uprave policija sinoć je oko ponoći u Plavu u ulici Dizderača ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do upotrebe vatrenog oružja na štetu R.H. (29) iz Plava i M.C. (28) iz Plava.

"R.H. je podlegao povredama od posljedica ranjavanja dok je M.C. transportovan u Medicinski centar Berane. Preduzimajući aktivnost na rasvjetljavanju ovog događaja policija je došla do sumnja da je O.H. (76) iz Plava počinio ova djela", saopšteno je Uprave policije.

Policijski službenici su pronašli i vatreno oružje marke ČZ kalibra 7,65 mm, kojim je, kako se sumnja izvršeno ubistvo.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se O.H. liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo i krivično djelo ubistvo u pokušaju", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.