Bošković: Vulin tragikomičan, njegov nacional-socijalizam najviše šteti imidžu Srbije
Predrag Bošković

"Uzalud mu politički performansi"

Bošković: Vulin tragikomičan, njegov nacional-socijalizam najviše šteti imidžu Srbije

"To što radi i izjavljuje u posljednje vrijeme Aleksandar Vulin bilo bi smiješno da on nije i ministar odbrane Srbije", kazao je ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković.

"Ovako je tragikomično i njegov nacional-socijalizam najviše šteti imidžu Srbije. Pokazao je to i juče u Crnoj Gori, ali uzalud mu politički performansi. Crna Gora se ponaša zakonito i dostojanstveno u svim situacijama. Poštujemo zvanične organe Srbije i kad oni, kao Vulin, ne poštuju nas, naše zakone i poznatu diplomatsku praksu.... To sto je ministar Vulin jedan od visokih srpskih zvaničnika koji su dio anticrnogorske kampanje u službi DF, to je njegova stvar", kazao je Bošković.

Dodajući  da ako to ne smeta rukovodstvu Srbije, ne smeta ni nama.

"Ali, državni organi Crne Gore ponašaće se u skladu sa Ustavom i zakonima. Nikad sebi ne bismo dozvolili da se ljudske i porodične tragedije zloupotrebljavaju u političke svrhe, kako to radi ministar Vulin. Mnogo bolje bi bilo da je Vulin juče došao sa konkretnim rezultatima istrage, nego što je pokušao zloupotrijebiti pomen. Ipak, nadamo se da Vulin i njemu slični sa ovakvim ponašanjem ne mogu biti mjera odnosa Srbije i Crne Gore. Uostalom najbolji demantij njegovih izjava dao je ambasador Srbije u Crnoj Gori", poručio je Bošković iz Brisela. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.