Osam dječaka tuklo vršnjaka u RS: Policija i uprava škole ne reaguju
Ilustracija

Navodno postoji i videosnimak maltretiranja

Osam dječaka tuklo vršnjaka u RS: Policija i uprava škole ne reaguju

Učenik Osnovne škole „Srbija“ na Palama zadobio je teške povrede kada ga je pretuklo osam njegovih vršnjaka, tvrdi potpredsjednica Narodne skupštine Republike Srpske Sonja Karadžić-Jovičević.

Ona je na svom Tviter profilu napisala: “Oplakala sam pola dana i mogla bih još, za malim pacijentom učenikom OŠ „Srbija“. Tuklo ga osam vršnjaka. Snimci postoje. Učiteljica i menadžment se prave ludi. A nije prvi put. Već je bilo polomljenih zuba”.

Karadžićeva je u razgovoru za medije rekla da je dječak danas sa roditeljima otišao u bolnicu “Srbija” da ga hirurg pregleda.

"On je bio kod mene na snimanju rebara i drugih djelova tijela koji ga bole. Incident se dogodio krajem prošle sedmice. Ne mogu odavati nikakve informacije ovom djetetu", istakla je za Srpskainfo Karadžić-Jovičević koja je takođe ljekar.

Kako tvrdi, vršnjačko nasilje u ovoj školi traje godinama, ali niko od nadležnih u ovoj školi ne reaguje.

"Kao što sam napisala, postoje snimci te tuče, ali u školi nikom ne dozvoljavaju da ih vide", rekla je.

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo su istakli da im ovaj slučaj nije prijavljen.

Oplakala sam pola dana i mogla bih još, za malim pacijentom, učenikom O.Š."Srbija" na Palama.
Tuklo ga 8 vršnjaka. Snimci postoje. Učiteljica i menadžment se prave ludi. A nije prvi put.
Već je bilo polomljenih zuba.
I ruka nedavno.
Ministrice? Policijo?

— Dr Sonja K-J (@DrSonja_K_J) February 12, 2020

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.