Kasiljas se vraća u svoju domovinu na velika vrata
Iker Kasiljas

Kasiljas se vraća u svoju domovinu na velika vrata

Čuveni kapiten i golman Real Madrida Iker Kasiljas ozbiljan je u namjeri da se kandiduje za predsjednika RFEF, odnosno fudbalskog saveza Španije.

Kako su prenijeli španski mediji, Kasiljas je već kontaktirao neke svoje bivše saigrače i poznanike u Španiji kako bi izvidio situaciju i pripremio teren za veliku kandidaturu i potencijalni povratak u domovinu na velika vrata.

Kasiljas je privremeno prekinuo karijeru zbog srčanog udara koji je doživio prije nekoliko mjeseci na treningu Porta, a to ga je natjeralo da razmišlja i o konačnoj penziji i narednim koracima u karijeri.

On uživa veliko povjerenje i poštovanje u svojoj zemlji, uostalom, bio je kapiten Real Madrida, ali i zlatne generacije Španije koja je postala prvak svijeta i Evrope.

Koliko ne bi bilo dileme o tome da li bi Španija željela Ikera na poziciji predsjednika RFEF pokazala je i anketa Marke u kojoj je Kasiljas dobio 94% glasova!

Sve u svemu, djeluje da Luis Rubiales broji posljednje mjesece u predsjedničkoj fotelji, a Iker se priprema za novu veliku ulogu u karijeri.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.