ABA liga kaznila košarkaški klub Crvena Zvezda
Nebojša Čović

ABA liga kaznila košarkaški klub Crvena Zvezda

KK Crvena Zvezda kažnjena je od strane disciplinskog sudije ABA lige Saše Pavličića zbog loše organizacije meča protiv Partizana.

 Crvena Zvezda je kažnjena sa zatvaranjem Partera 4 na sledećoj domaćoj utakmici u regionalnom takmičenju i novačanim iznosom od 18 hiljada eura.

"KK Crvena Zvezda mts kažnjava se jer je na prvenstvenoj utakmici 18. kola 1. ABA lige, utakmice broj 106, odigranoj dana 11.02.2020.g. u Beogradu između KK Crvena Zvezda mts i KK Partizan Nis imao propust u organizaciji utakmice na način da su gledaoci u više navrata:vrijeđali gostujući klub i gostujuće igrače i trenere povicima, vrijeđali sudije utakmice, ubacivali tvrde predmete u teren, ubacivali meke predmete u teren, pljuvali igrača gostujućeg kluba Gordića, da je jedan navijač verbalno, a možda i fizički pokušao napasti sudiju Jurasa", navodi se u saopštenju ABA lige.

KK Crvena Zvezda ima pravo žalbe u roku od 24 sata, a uz žalbu mora dostaviti prilog o uplati u iznosu od 700 eura koju mora priložiti uz žalbu, zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.