Turska carinska služba zaplijenila više od dvije ipo tone marihuane
Foto: Anadolija

Na graničnom prelazu sa Bugarskom

Turska carinska služba zaplijenila više od dvije ipo tone marihuane

Turska carinska služba izvršila je rekordnu zaplijenu više od dvije tone marihuane na graničnom prelazu s Bugarskom, saopštilo je ministarstvo trgovine Turske.

"U operaciji koju su carinski službenici našeg ministarstva izveli na graničnom prelazu Kapikule zaplijenjeno je 2,07 tona marihuane, čime je oboren rekord", kazala je ministarka Ruhsar Pekčan na Tviteru.

Droga je pronađena u kamionu koji je zaustavljen na graničnom prelazu Kapikule, prenosi Anadolija.

Prije nekoliko mjeseci carinici su na aerodromu u Istanbulu zaplijenili 1,7 tona droge, dodala je ona.

Foto: Anadolija

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.