PG: Direktorica turistčke agencije osumnjičena da je prevarila 14 klijenata za  8.265 eura
ilustracija

Ostali bez karata i putovanja

PG: Direktorica turistčke agencije osumnjičena da je prevarila 14 klijenata za 8.265 eura

Policija je u Podgorici podnijela krivičnu prijavu protiv privrednog društva „IN Travel“ iz Podgorice, kao i protiv osnivača i izvršne direktorice te firme J.V. (35) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo prevara u produženom trajanju.

Direktorica agencije se sumnjiči da je prevarila 14 klijenata.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su prijavljena J.V. i privredno društvo „IN TRAVEL“ izvršili krivično djelo koje im se stavlja na teret na način što u periodu od januara do jula 2019. godine, u namjeri da sebi ili drugom pribave protivpravnu imovinsku korist nisu izvršili ugovorene obaveze koje se odnose na kupovinu avionskih karata i turističkih putovanja, za koje usluge su klijenti turističke agencije plaćali, a što je u krajnjem dovelo do nemogućnosti realizacije aranžmana koji su bili određeni ugovorima.", saopštila je Uprava policije.

Lice J.V. je, kako se dodaje, kao odgovorno lice u pomenutoj agenciji na ovaj način oštetilo 14 klijenata u ukupnom iznosu od 8.265 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.