Berane: Ramusoviću dvije godine zatvora zbog prebijanja sugrađanke
Foto:Dan

Berane: Ramusoviću dvije godine zatvora zbog prebijanja sugrađanke

Muhamed Ramusović (38) osuđen je prvostepeno na jedinstvenu zatvorsku kaznu od dvije godine zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih povreda sugrađanki Jeleni Krstić(31).

Presuda je izrečena danas u Osnovnom sudu u Beranama gdje  je suđenje okončano u petak.

Ramusović se teretio da je teško pretukao radnicu JP Sportski centar Jelenu Krstić, na radnom mjestu  ispred Stadiona malih sportova u centru grada.

Slučaj se dogodio krajem oktobra, i tada je izazvao veliku pažnju javnosti.

Ramusovć  je od početka novembra u pritvoru koji mu je u ovom predmetu ukinut,  ali nije po osnovu ranijih krivičnih djela.

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.