SNP: Neophodno graditi gradsku bolnicu u Podgorici
Opštinski odbor SNP

"Sve u cilju bolje zdravstvene usluge"

SNP: Neophodno graditi gradsku bolnicu u Podgorici

Opštinski odbor SNP smatra da je pravi korak Lokalne uprave vraćanje izgradnje Gradske bolnice u strateški plan razvoja u cilju rasterećivanja Kliničkog centra.

"Ovim postupkom gradska vlast je priznala da su naše kritike, ali i primjedbe brojnih građana povodom odustajanja od realizacije pomenutog projekta, bile opravdane", navodi se u saopštenju.

Oni naglašavaju da je Podgorica opština u kojoj živi trećina stanovništva Crne Gore u koju pored građana glavnog grada dolaze i stanovnici drugih opština na liječenje, i da ona mora imati svoju bolnicu jer je imaju i manji gradovi kao što su Kotor, Cetinje i drugi mnogo manji gradovi Crne Gore.

"To je neophodno da bi se pružile adekvatne zdravstvene usluge Podgoričanima, ali i rasteretio Klinički centar Crne Gore, u kojem se liječe osiguranici iz cijele države", navode iz SNP-a.

"Nadamo se samo da nije u pitanju još jedan trik vlasti kako bi se osigurali glasovi na predstojećim parlamentarnim izborima, te da se ovaj zdravstveni objekat neće graditi kao Gradsko pozorište ili hotel "Bolići", zaključuje se u saopštenju partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.