Šaponjić: Decenije opozicionog staža na Lakušića ostavile traga
Čaponjić, foto: DPS

Šaponjić: Decenije opozicionog staža na Lakušića ostavile traga

Danas smo se mogli uvjeriti da je čak i na značajnu vijest o potpisivanju ugovora za izgradnju primarnog kolektora u okviru sistema za prečišćavanje otpadnih voda Glavnog grada, moguće dati negativan komentar, kazao je Stefan Šaponjić, odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada,

"Moguće je to onda kada je komentator zlonamjeran, maliciozan i neiformisan, kao što je to u ovom slučaju Zoran Lakušić", kazao je Šaponjić.

Naglašavajući da Lakušić krajnje neistinito pokušava informisati crnogorsku javnost da DPS ne ispunjav predizborna obećanja te da umjesto realnih ima virtuelne projekte.

"Ovu obmanu najbolje demantuje sav naš dosadašnjih rad i učinak koji je okom vidljiv na svakom koraku. Na njegovu žalost nije virtuelan ni donjogorički bulevar, ni jugozapadna obilaznica, ni bulevar prema Tuzima, ni rekonstrukcija starog puta do Danilovgrada, ni Dom za stare, ni juče otvorena ulica Miloja Pavlovića, ni ulica Vuka Karadžića...", rekao je Šaponjić.

Prema njegovim riječima, zbog svega navedenog zbilja treba biti dovoljno hrabar da se kaže kako se u Podgorici ne gradi ništa već kako su to virtuelni projekti.

"Nego šta drugo očekivati od dežurnog opozicionog kritičara koji zbog svog pristupa politici i glupostima poput ovih navedenih u saopštenju, tavori u opozicionim klupama već više od dvije decenije bez ikakvih naznaka da bi mogao u skorije vrijeme izaći iz njih. Dok god bude ovako krupno obmanjivao sigurno i neće", zaključio je Šaponjić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.