Janović čestitao mladim karatistima osvojene medalje na Evropskom prvenstvu
Vladimir Mijač, foto: Ministarstvo sporta i mladih

Janović čestitao mladim karatistima osvojene medalje na Evropskom prvenstvu

Ministar sporta i mladih Nikola Janović čestitao je našim mladim karate reprezentativcima, rukovodstvu i stručnom štabu Karate saveza uspješan nastup i osvojene medalje na Evropskom prvenstvu za juniore, kadete i mlađe seniore u Budimpešti.

Vladimir Mijač osvojio je srebrnu medalju u katama, dok su Bojan Bošković i Predrag Smolović osvojili srebrne, a kadeti Andrija Danilović i Emre Saljiu bronzane medalje u borbama.

"Na osnovu ovih rezultata oni stiču status perspektivnog sportiste i jednogodišnju stipendiju Ministarstva sporta i mladih. Od kada je uveden ovaj status novim Zakonom o sportu, Ministarstvo je stipendiralo blizu 50 sportista na osnovu rezultata ostvarenih na evropskim i svjetskim prvenstvima u mladjim kategorijama", navodi se u saopštenju Mistartva sporta i mladih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.