Skoplje: Nastradao muškarac koji se popeo na cistijernu sa gorivom
Ilustracija

Tragedija na željezničkoj stanici

Skoplje: Nastradao muškarac koji se popeo na cistijernu sa gorivom

Na željezničkoj stanici u skopskom naselju Ilinden izgorio je muškarac na vagonu cistijerni sa naftom.

Skopljanac, star 46 godina, koji se popeo na vagon cistijernu u stanici Ilinden poginuo je od strujnog udara i zapalio se, prenosi Beta.

Vatrogasci, kojima je jutros oko devet sati prijavljeno da na cistijerni gori muškarac, uspjeli su da ugase vatru i da spriječe da zahvati cistijernu punu nafte.

Na željezničkoj stanci Ilinden u tom trenutku stajalo je još destak takvih cistijerni sa gorivom.

Policija i tužilac su napravili uviđaj na mjestu nesreće, ali nije saopšteno zbog čega se 46-godišnji M. B. popeo na cistijernu sa gorivom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.