Za ova dva horoskopska znaka februar će biti najteži u godini
Foto: Ilustracija

Za ova dva horoskopska znaka februar će biti najteži u godini

Ova godina biće puna uspona i padova, a za ova dva znaka februar će biti najteži mjesec u godini. Od uspjeha i sreće, do brodoloma, ukratko će izgledati njihovi dani.

Blizanci

Februar je mjesec koji će vam umnogome otežati kretanje kroz život. Činjenica je da će nekoliko planeta ući u Ribe što će izazvati konfuziju i anksioznost koja će zamagliti mogućnost donošenja odluka.

Sada možete da budete izmanipulisani pa tokom ovog mjeseca uvijek potražite i drugo mišljenje.

Vaga

Kontinuirano prisustvo i uticaj Urana i Plutona potpuno će vas destabilizovati tokom ovog mjeseca.

Kao neko kome je očajnički potreban balans borićete se sa divljim promjenama raspoloženja nakon čega ćete pokušati da pronađete zdravu ravnotežu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.