Berane: Sedam stambenih baraka izgorjelo u požaru
Foto: Ilustracija

Šteta ogromna

Berane: Sedam stambenih baraka izgorjelo u požaru

Sedam stambenih baraka izgorjelo je u požaru koji je izbio sinoć sat poslije ponoći u naselju Rudeš u Beranama. Načelnik beranske Službe zaštite i spašavanja Tiho Bogavac, kazao je da je šteta ogromna, ali srećom niko nije stradao.

Brzom intervencijom vatrogasci su spriječili da se požar ne proširi na još sedamnaest povezanih kućica.

Četrnaest vatrogasaca sa četiri kamiona za sat vremena uspjeli da zaustave širenje vatre, dok se gašenje nastavilo do jutarnjih sati, prenosi Radio Berane.

Mjesto požara jutros je obišao predsjednik opštine Dragoslav Šćekić i sa stanarima razgovarao o mogućnostima da se šteta što prije sanira i da se svima obezbijedi krov nad glavom.

Iz Službe zaštite nijesu mogli da saopšte šta je uzrokovalo požar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.