Rukometni savez proglasio najbolje sportiste u prethodnoj godini, Janoviću zahvalnica

Rukometni savez proglasio najbolje sportiste u prethodnoj godini, Janoviću zahvalnica

Ministar sporta i mladih Nikola Janović prisustvovao je danas svečanosti povodom proglašenja najboljih sportista u 2019. godini u izboru Rukometnog saveza Crne Gore.

Pored uručenih priznanja u kategorijama: najbolji rukometaš Crne Gore, najbolja rukometašica Crne Gore, kao i najbolji mladi rukometaš i najbolja mlada rukometašica, Rukometni savez Crne Gore dodijelio je zahvalnicu Ministarstvu sporta i mladih za doprinos razvoju rukometnog sporta u Crnoj Gori.

Ministru Nikoli Janoviću nagradu je uručio predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda.

U svom obraćanju prisutnima Kapisoda je izrazio zahvalnost Ministarstvu na kontinuiranoj podršci koju pruža aktivnostima Saveza, uz napomenu da je podrška kroz konkurs za sufinansiranje programa sportskih organizacija, ove godine veća nego prethodnih. Takođe, Kapisoda je istakao da je Ministarstvo podržalo predlog Saveza i opredijelilo sredstva za stipendiranje 10 talentovanih rukometaša i rukometašica - navodi se u saopštenju Ministarstva sporta.

Janović je čestitao sportistima i zahvalio se Rukometnom savezu i predsjedniku Kapisodi, ističući da njegov resor ima tradicionalno dobru saradnju sa ovim Savezom, a čvrsto je uvjeren da će i u budućnosti nastaviti ovim putem.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.