Nikšićki odbor istupio iz Crnogorske, pridružuju se Demokratama
Bojan Mrvošević

Nikšićki odbor istupio iz Crnogorske, pridružuju se Demokratama

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Nikšiću i član Predsjedništva partije Bojan Mrvošević podnio je ostavku na mjesto predsjednika Odbora i najavio da cjelokupni odbor prelazi u redove Demokrata Alekse Bečića.

“Moj stav i stav nas u nikšićkom odboru je da je Zakon o slobodi vjeroispovijesti neustavan i nepravedan. Zato danas treba da se borimo protiv tog zakona, jer se tako borimo za prava koja su garantovana crnogorskim Ustavom i tako se borimo za osnaživanje crnogorske države. Vjerska zajednica kojoj ja pripadam je Mitropolija crnogorsko-primorska, a moja država je Crna Gora. Nema tog akta, ni te vlasti koja bi to mogla da promijeni”, izjavio je Mrvošević.

Mrvošević je dodao da su Demokrate Alekse Bečića logičan izbor za dalje političko djelovanje budući da ta stranka dosledno zagovara i praktično primjenjuje građanske principe organizacije crnogorske države.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.